Hallitus nimesi vastuuhenkilöt

5.3.2017

Aurinkorannikon Marttojen uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseensa 3.3.2017. Kokouksessa nimettiin myös vastuuhenkilöitä eri tehtäviin.

Uusi hallitus aloitti toimikautensa vuosikokouksen jälkeen ja piti järjestäytymiskokouksensa vielä samalla viikolla. Vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi Sirpa Ristolaisen, ja varapuheenjohtajaksi hallitus valitsi keskuudestaan Anu Aallon.

Sihteeriksi kutsuttiin hallituksen ulkopuolelta Tuovi Sainio, ja rahastonhoitajaksi valittiin hallituksen jäsen Jaana Kivimäki, jotka molemmat ovat hoitaneet näitä tehtäviä jo edellisellä kaudella.

Hallitus nimesi muihin tehtäviin vastuuhenkilöitä seuraavasti:

• tilastointivastaavat Tuovi Sainio ja Anu Aalto
  • järjestöportaalivastaavat ja jäsenrekisterin hoitajat Sirpa Ristolainen ja Tuovi Sainio
  • tiedotusvastaava (jäsentiedotus, ilmoitukset, mainokset) ja kotisivujen ylläpitäjä Tuovi Sainio
  • Facebook-tilin päivittäjä Anu Aalto, Instagram-tilin päivittäjä Jaana Kivimäki
  • talkoomartta Seija Rantasuo
  • jäsenvastaava ja kummimartta Sirpa Ristolainen