Jäseneksi?

Tervetuloa Aurinkorannikon Marttoihin!

Pistäydy tapahtumissamme ja tule tutustumaan meihin. Voit samalla täyttää jäsenlomakkeen tai liittyä jäseneksi suoraan Internetissä Marttaliiton sivuilla. Olemme iloisia saadessamme uusia toimijoita joukkoomme!

Marttana saat

• 6 kertaa vuodessa ilmestyvän Martat-lehden
  • uusia ystäviä
  • edullisesti kotitalousneuvontakursseja
  • hyödyllisiä jäsenetuja
  • kädentaitoja
  • oppimisen ja onnistumisen iloa

Vuoden 2017 jäsenmaksu on 40 euroa ja se sisältää Martat-lehden.

Jos kuulut Suomessa marttojen paikallisyhdistykseen, voit liittyä aurinkorannikkolaisten marttasiskojesi seuraan ns. toissijaisena jäsenenä. Tällöin maksat vain 8 euron jäsenmaksun ja pääset osallistumaan toimintaan.

Monet Aurinkorannikon marttojen kursseista, tapahtumista ja retkistä ovat kaikille avoimia. Sinun ei tarvitse olla jäsen osallistuaksesi niihin, ellei siitä ole erikseen mainittu. Marttailtoihinkin voit tulla tutustumaan toimintaan ja vasta myöhemmin päättää, haluatko jäseneksi.

Tervetuloa mukaan!