Tulevat tapahtumat

Kevätkausi 2018

Aurinkorannikon martat jäävät kesälomalle.

Kiitos kaikille martoille, marteille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta toimintakaudesta. Monta hyvää hetkeä olemme yhdessä viettäneet.

Riemullista kesää Sinulle!

Jatkamme marttailua jälleen syksyllä.

Tulossa...

Syyskauden 2018 ohjelma on rakenteilla.

Marttamatka Brysseliin

Aurinkorannikon martat tekevät matkan Brysseliin tapaamaan sikäläisiä marttoja. Vierailemme myös Euroopan Parlamentin tiloissa ja tapaamme suomalaisia MEPpejä. Matkan hinta on noin 450 euroa sisältäen lennot Malaga - Bryssel - Malaga ja 3 yötä hotellissa aamiaisineen.

Matkalle voi lähteä myös muita kuin marttayhdistyksen jäseniä. Yhteydenotot ja lisätietoja puheenjohtaja Sirpalta, puh. +34 634 255 699.

Lähde mukaan ja varaa paikkasi pian!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marttailtojen, retkien, kurssien ja Kässämarttojen lisäksi on nuorisotoimintaa sekä Ruokapiirin kokoontumiset.

Pysy kuulolla :)

♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦  ♦♦♦♦

Seuraa sivuja ja tiedotusta  myös Facebookissa! Jäsenet saavat tapahtumatiedot ohjeineen suoraan sähköpostiin.

Onko mielessäsi jokin marttailumuoto,

jonka Aurinkorannikolle haluaisit?

Jos sinulla on ehdotuksia, laita viesti.

Uudenmaan piirin kurssit ja tapahtumat

löydät piirin sivuilta!